Striimi: Alisuoriutuminen 14.10.2021

Työnantajalla on oikeus odottaa työntekijöiltä positiivista asennetta työhön, tehokkuutta ja tuloksellisuutta. Alisuoriutuminen on silti työpaikoilla hyvin yleisesti vastaan tuleva ongelmatilanne.

Koulutuksessa saat vastauksen muun ohella seuraaviin kysymyksiin:

• Mitkä ovat työnantajan oikeudet ja velvollisuudet, jos työntekijä alisuoriutuu?
  • Miten alisuoriutuvaa työntekijää tulisi johtaa?
  • Entä milloin alisuoriutuminen muodostaa irtisanomisperusteen?

Asiantuntija:
Lakimies Alexa Kavasto, AK Law Oy

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
Ilmoittautuminen suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus