Striimi: Arvonlisäverotuksen ajokortti® (peruskurssi) 6.–7.10.2021

6.10. klo 08:45 - 7.10. klo 16:00

Arvostetusta Arvonlisäverotuksen ajokortti® -koulutuksesta saat perusvalmiudet yrityksen arvonlisäverotoimintojen hoitamiseen sekä verotuksen ja liiketoiminnan riippuvuussuhteiden ymmärtämiseen.

Ajokortin suoritettuasi hallitset arvonlisäverotuksen pääperiaatteet ja erityispiirteet. Yrityksesi saa uusimman tiedon arvonlisäverotuksesta ja tulossa olevista muutoksista. Koulutuspäivät sisältävät lukuisia esimerkkejä ja ratkaisuja, niiden aikana saat myös mahdollisuuden keskustella arvonlisäverotuksen käytännön kysymyksistä.

Ohjelmassa muun muassa

• Arvonlisäverotuksen perusperiaatteet
  • Mistä veroa maksetaan
  • Arvonlisäveron vähennysoikeus
  • Arvonlisäveromenettely
  • Ulkomaankauppa

Palautetta aiemmista koulutuksista

• Paljon esimerkkejä ja tenttausta, hienoa!
  • Käytännönläheinen lähestyminen aiheeseen oli positiivista.
  • Hyvä ja selkeä koulutustyyli ja hyviä käytännön esimerkkejä. Loistavasti koottu tietopaketti arvonlisäverosta. sain myös tyhjentäviä vastauksia esittämiini kysymyksiin.
  • Hyvin asiantunteva ja asiat selitettiin selkeästi. Kysymyksiin löytyi myös aina vastaus

Tervetuloa mukaan!

Kouluttajana veroasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari