Striimi: Asiantuntijasta esimieheksi 6.5.2021

Oletko siirtymässä tai jo siirtynyt asiantuntijan tehtävästä esimieheksi?

Tässä vuorovaikutteisessa koulutuksessa saat työvälineitä ja hyviä vinkkejä roolinvaihdoksen johdosta syntyviin eri tilanteisiin. Päivän jälkeen osaat huomioida alaisten yksilöllisyyden sekä johtaa ja motivoida heitä paremmin. Sinulla on myös hyvä käsitys siitä, miten asiantuntijatehtävät ja esimiesrooli yhdistetään kestävästi ja millainen rooli esimiehellä on työnantajan edustajana.

Uuden roolin haltuunotto sujuu harvoin vain sormia napsauttamalla. Muuttunut rooli aiheuttaa usein hämmennystä entisten kollegoiden ja uuden esimiehen välisissä vuorovaikutussuhteissa. Kollegoille saattaa syntyä mielikuva siitä, ettei uuden esimiehen kanssa voi enää jakaa samoja asioita kuin ennen. Esimieheksi siirtyneen taas voi olla vaikea löytää oma tapansa johtaa.

Asiantuntijasta esimeheksi -koulutuksen teemoja ovat:

• Esimiesroolin haltuun ottaminen ja työstäminen – esimiesrooli pääroolina
  • Esimiestehtävän näkyväksi tekeminen – jaettu ymmärrys esimiehen tehtävästä
  • Esimiestyön perusta – mistä esimiestyö saa sisältönsä
  • Esimiehen tapa toimia – mitä tekemällä syntyy paras lopputulos
  • Esimiehenä arjessa – yksilöitä johtava, vuorovaikutteinen ja motivoiva esimies
  • Ristiriitatilanteiden haltuun ottaminen
  • Miten tästä eteenpäin?

Ilmoittaudu mukaan!

Asiantuntijana ratkaisukeskeinen valmentaja, YTM Henrietta Aarnikoivu, ProTulos Oy

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus