Striimi: Controllerin valmennuspäivä 2021 14.10.2021

Hallitsetko johdon päätöksentekoon liittyvät laskentamenetelmät?

Controllerin on kyettävä ymmärtämään kokonaisvaltaisesti talouden hallinnan prosesseja, joiden avulla on usein mahdollista parantaa tuottavuutta ilman että yrityksessä tarvitsee tehdä suuriakaan rakenteellisia muutoksia.

Vahvista valmiuksiasi selviytyä vaativan tehtävän haasteista nyt ja tulevaisuudessa – osallistu Controllerin valmennuspäivään.

Ohjelman tavoitteena on antaa osallistujille valmiuksia

1. talouden prosessien kehittämistyöhön

2. entistä laajemman ja vastuullisemman tehtäväkentän hoitamiseen