Striimi: Datan omistajuus, liikesalaisuudet ja henkilötietojen suoja 18.3.2021

Datasta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista puhutaan kaikkialla. Dataan liittyy paljon liiketoimintamahdollisuuksia, mutta datan keräämiseen, jakamiseen ja käyttöön liittyy myös juridisia riskejä.

Tässä koulutuksessa saat hyvän yleiskäsityksen dataa koskevasta lainsäädännöstä. Säädösten tunteminen auttaa välttämään datan hyödyntämiseen liittyvät juridiset sudenkuopat.

Koulutuksessa perehdytään mm. teemoihin:

• kuka omistaa datan ja miten sitä voi suojata
  • miten analytiikkatietoa saa hyödyntää
  • millaista tietoa yritys saa kerätä
  • miten tietoa saa jakaa
  • miten suojata liikesalaisuuksia koskevaa tietoa.

Asiantuntijoina lakimies Mika Lahtinen, Helsingin seudun kauppakamari,
Head of IP Iiro Nurminen, Dottir Asianajotoimisto Oy ja Senior Associate, CIPP/E Kristina Kotro, Dottir Asianajotoimisto Oy.

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus