Striimi: Digimarkkinoijan ja -myyjän sertifiointiohjelma 20.4.2021

Digitaalisen markkinoinnin muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi vaaditaan alan ammattilaisilta jatkuvaa ammattitaidon ja tietotason ylläpitämistä. IAB Finlandin sertifikaattiohjelman avulla varmistat, että oma ja työyhteisösi digimarkkinoinnin osaaminen pysyy tämän päivän kilpailussa mukana.

Kevään kunniaksi saat nyt hinnasta 100 € pois, käyttämällä koodia KEVÄT21.
 Etu koskee vain uusia ilmoittautumisia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Mistä sertifiointiohjelma koostuu?

• Esittelyaamupäivä (9.00-12.00)
  • Kuuden viikon omatoiminen opiskelujakso, yhteensä noin 35-40 tuntia
  • Opiskelumateriaali (Moodle)
  • Harjoituskysymykset
  • Koe
  • Diplomi kokeen läpäisseille

Ohjelma käynnistyy 20.4.2021- ilmoittaudu mukaan! Ohjelma tehdään yhteistyössä IAB:n kanssa. IAB:n jäsenet osallistuvat tilaisuuteen jäsenetuhinnalla.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus