Striimi: Erinomainen Kassaennuste datasta 30.9.2021

Kassaennuste on yrityksen tärkein työväline tänä päivänä. Samaan aikaan kassaennusteen tekeminen on työlästä, kallista ja vie meiltä aikaa. Epävarmuus kassasta ja sen tehokkuudesta aiheuttaa meille turhaa stressiä.

Tänä päivänä koneoppimismallit tekevät kovan työn puolestasi. Tässä napakassa seminaarissa kerrotaan, kuinka saat omasta datastasi tarkan kassaennusteen koneoppimisen avulla automaattisesti ja helposti. Käymme läpi myös kassan tehokkuuden mittarit sekä käytännön vinkit, kuinka saat kassasi tehokkaaksi omin toimin.

Seminaarin valmentajana toimii Päivi Kangasmäki.

30.9.
Tapahtumaluokat: