Striimi: Esimiespäivät 2021 10.-11.3.2021

10.3. klo 09:00 - 11.3. klo 15:45

Kauppakamarin vuotuisilla Esimiespäivillä päivität tietosi keskeisimmistä  työsuhdeasioista ja saat uusia näkökulmia johtamisen tueksi. Esimiespäivät sisältää kaksi koulutuspäivää:

Kirsi Parnila: Esimiehen työoikeutta: Päivän aikana saat tietoa työnjohto- eli direktio-oikeuden käyttämisestä työnantajan edustajana. Käsittelyssä ovat mm. tasapuolinen kohtelu, työturvallisuus, erilaiset poissaolot ja varoituskäytäntö sekä työntekijän käytökseen liittyvät  ongelmatilanteet. Päivän jälkeen sinulla on hyvä käsitys työsi kannalta keskeisestä työlainsäädännöstä.

Pekka Järvinen: Esimiestyön peruspilarit:
Toisen päivän aikana syvennytään esimiestyön peruspilareihin ja työyhteisön johtamisen merkitykseen. Kuulet, miten esimiehenä tuet työyhteisöä eri tilanteissa kohti yhteisiä tavoitteita. Saat keinoja tarttua työyhteisön ongelmatilanteisiin ja vinkkejä rakentavan palautteen antamiseen.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Alkaa:
10.3. klo 09:00