Striimi/etä: Esimiehen työkalupakki 30.11.2021

Työsuhteen kannalta olennaisen juridiikan tunteminen antaa esimiehelle välineitä ja varmuutta puuttua haastaviin tilanteisiin ja parhaassa tapauksessa estää niiden syntymisen jo ennakolta. Parhaat käytännön toimintatavat eivät löydy kuitenkaan aina suoraan pykälistä, joten koulutuksessa käsitellään juridiikan lisäksi myös hyvän esimiestyön edellytyksiä johtamisen näkökulmasta. Koulutukseen osallistumalla saat käyttöösi myös esimiehen työssä hyödyllisiä malliasiakirjoja. Päivän aikana käsitellään käytännönläheisesti ja monipuolisesti esimiehen arjessa käytännössä eteen tulevia tilanteita.

Asiantuntija:
Lakimies Alexa Kavasto, AK Law Oy

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

Hyödynnä lisäosallistujan etu! Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan samaan etäkoulutukseen samasta organisaatiosta, maksaa ensimmäinen osallistuja täyden hinnan ja kaikki loput saavat koulutuksen -50% alennuksella. Ilmoittautumiset suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai 09 2286 0360.

(Etäkoulutus)

Kauppakamarin Koulutus