Striimi: Hallituksen ja johtoryhmän yhteistyö menestyksen mahdollistajana 26.4.2021

Osallistava valmennus on tarkoitettu hallituksen ja johtoryhmän jäsenille sekä johtotehtävistä kiinnostuneille. Valmennuksessa keskitytään erityisesti hallituksen ja johtoryhmän vastuiden, valtuuksien ja keskinäisen työnjaon selkeyttämiseen sekä päätöksentekoprosessin sujuvoittamiseen ja yhteistyön parantamiseen.

Suosittelemme valmennusta erityisesti hallituksen puheenjohtaja – toimitusjohtaja / toiminnanjohtaja työpareille.

MBA Aija Bärlund ja VT Katri Sipilä ovat Deve Partnersin perustajia, johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjiä. Molemmat ovat yrittäjiä ja toimineet liiketoimintavastuussa toimitusjohtajina, hallituksen jäseninä ja puheenjohtajina yrityksissä, järjestöissä ja julkishallinnon puolella.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus