Striimi: Hybridityö työlainsäädännön, verotuksen ja sosiaaliturvan näkökulmasta 24.9.2021

”Olen muuttamassa lämpöisempään maahan vähäksi aikaa ja ajattelin hoitaa sieltä työt, lienee OK?”  Mitä vastaat ja mitä kaikkea on otettava huomioon?

Etätyöskentely asettaa työnantajalle uusia haasteita. Työnantajan velvollisuudet ovat voimassa silloinkin, kun työpiste sijaitsee työntekijän kotona tai työtä tehdään kenties kokonaan eri maasta. Suomen rajojen ulkopuolella työskentely haastaa myös tarkastamaan verotukseen ja sosiaaliturvaan liittyvät asiat. Myös Suomen sisällä eri toimipaikoissa työskentelyssä on asioita, jotka työnantajan on hyvä ottaa huomioon.

Ohjelmassa:

• Hybrityö ja työlainsäädäntö
  • Hybridityö ja verotus
  • Hybridityö ja sosiaaliturva

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus