Striimi: Hyväksytty Talouspäällikkö -valmennus 24.9.–17.12.2021

24.9. klo 09:00 - 17.12. klo 12:00

Hyväksytty Talouspäällikkö -valmennus tarjoaa tietoa:

1. digitaalisesta taloushallinnosta ja liiketoiminnasta

2. raportoinnista ja sen visualisoinnista sekä liiketoiminnan mittaamisesta

3. esihenkilötyöstä ja sen ongelmakohdista

4. käytännön operatiivisesta laskennasta.

Valmennus tarjoaa työkaluja, joita tarvitaan taloushallinnon tehtävissä uudistuvassa liiketoimintaympäristössä. Osallistuja voi syventää digitaalista osaamistaan sekä vahvistaa esimiestyössä tarvittavia taitojaan.

Valmennus sopii erinomaisesti mm. talouspäällikön tehtävissä toimiville ja niihin siirtyville, kirjanpitopäälliköille, kokeneille kirjanpitäjille, konsulteille ja muille yrityksen taloudesta vastaaville.

Valmennuksen hyväksytysti suorittaneille osallistujille myönnetään Hyväksytty Talouspäällikkö -todistus.

Neljästä moduulista koostuvan Hyväksytty Talouspäällikkö -valmennus sisältää sekä ryhmäopetusta että itsenäisiä verkko-opintoja.

Ryhmäopetukseen voi osallistua sekä lähikoulutuksena että etänä.

Moduuleihin kuuluvissa työpajoissa verkostoidut ja pääset jakamaan kokemuksia erilaisissa organisaatiossa toimivien talousammattilaisten kanssa. Työpajoissa tehdään myös pieniä käytännön harjoituksia.

Ohjelman käynnistäminen ja aloitus: 24.9 klo 9.00–12.00

(Striimi)