Striimi: Kansainvälistymisen strategiapäivä 27.4.2021

Strategiatyön perusteet päivässä keskittyen yrityksen kansainvälistymiseen. Koulutuksen tavoitteena on auttaa hahmottamaan strategisia lähestymistapoja pk-yritysten kansainvälistymiseen. Se antaa työkaluja suunnittelutyöhön ja sen käytännön toteuttamiseen. Koulutus on suunnattu kansainvälistymistä suunnitteleville tai kansainvälistymisen alussa oleville yrityksille.

Päivän aikana käsitellään:

• Strategia yleisesti, prosessi ja käytäntöön vieminen
  • Kasvu- ja kansainvälistymistrategia

Asiantuntija: Johanna Niemistö, asiantuntija, kansainväliset asiat, Helsingin seudun kauppakamari

27.4.
Tapahtumaluokat: