Striimi: Käyttöomaisuuden poistot – kirjanpidossa ja verotuksessa 10.6.2021

Mitkä pitkävaikutteiset hankinnat kirjataan taseen pysyviin vastaaviin? Miten suunnitelman mukaiset poistot sovitetaan yhteen verotuspoistojen kanssa? Miten hyllypoistoja seurataan? Miten pysyvien vastaavien myyntivoitot tai -tappiot käsitellään kirjanpidossa ja verotuksessa?

Käyttöomaisuuden poistot – kirjanpidossa ja verotuksessa -koulutus sisältää useita käytännön esimerkkejä eri veroilmoituslomakkeilla annettavista tiedoista.

Tiivis paketti soveltuu kaikille taloushallinnon henkilöille, joiden tulee työssään osata johtaa veroilmoitustiedot kirjanpidosta.

Asiantuntijoina Teija Kerbs ja Jukka Koivumäki Helsingin seudun kauppakamarista.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus