Striimi: Kirjanpidon ajokortti® (peruskurssi) 29.-30.9.2021

29.9. klo 08:50 - 30.9. klo 15:30

Käytännönläheinen Kirjanpidon ajokortti® -koulutus johdattaa Sinut kirjanpidon keskeisimpiin asioihin.

Koulutuksessa käydään läpi peruskäsitteet, kirjanpitäjän vastuu, kirjanpitolain asettamat vaatimukset tositteille, arvonlisäveron käsittely kirjanpidossa, tuloslaskelman ja taseen läpikäynti sekä kuukausijaksotukset.

Saat erinomaiset valmiudet peruskirjanpidosta sekä riittävät tiedot informaation hyödyntämiseen liiketoiminnassa.

Käytännönläheisten seminaaripäivien aikana harjoitustehtävinä laaditaan osakeyhtiön kuukauden kirjanpito ja tehdään oikean sekä riittävän raportoinnin aikaansaamiseksi tarvittavat jaksotukset.

Kirjanpidon asiantuntijana Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamarilta.

Alkaa:
29.9. klo 08:50