Striimi: Kirjanpidon perustehtävät -valmennuspäivä 17.6.2021

Käytännönläheinen  Kirjanpidon perustehtävät -valmennuspäivä johdattaa Sinut kirjanpidon keskeisimpiin asioihin.
Mitä on kirjanpito ja miksi sitä pidetään?

Helsingin seudun kauppakamarin seminaarin kantavana ajatuksena on perehtyä kirjanpidon perusteisiin.

Kirjanpidon perustehtävät -koulutus soveltuu kaikille kirjanpidon perustaitoja työssään tarvitseville. Koulutus sopii hyvin myös taloushallinnon tehtäviin siirtyville.

Kirjanpidon asiantuntijana Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamarilta.

Tervetuloa kuulemaan kirjanpidon perustaidoista, ja saat varmuutta hoitaa tehtäviäsi entistä ammattitaitoisemmin.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus