Striimi: Oma media 2.0 = Moderni oma media 28.4.2021

Miten organisaatiosi oma media pärjää yhä tihentyvässä mediamaailmassa? Pitäisikö sitä päivittää? Moderni oma media huomioi niin dialogiloikan kuin markkinoinnissa käytetyt ostajapersoonat. Valmennuksessa pohdimme modernin oman median uusia ulottuvuuksia ja haemme sille lainalaisuuksia niin viestinnän, markkinoinnin kuin brändinrakentamisenkin saralta.

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.

Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus