Striimi: Ostoreskontra – tulkintatilanteet ja ratkaisut 5.5.2021

Ostoreskontra – tulkintatilanteet ja ratkaisut -koulutuksessa tarkastellaan käytännönläheisesti ostoreskontran kirjauksissa esiin tulevia erityiskysymyksiä.

Helsingin seudun kauppakamarin tietoisku on suunnattu ostoreskontranhoitajille ja kirjanpitäjille, jotka osallistuvat ostoreskontran hoitoon, näihin tehtäviin siirtyville sekä heidän esimiehilleen. Koulutuksessa käydään läpi ostolaskujen kirjaamisessa tarvittavaa tietoutta kirjanpito- ja verosäännöksistä.

Asiantuntijana toimii Teija Kerbs Helsingin seudun kauppakamarilta.

Tervetuloa!

(Striimi)