Striimi: Palkanlaskennan ajokortti® – osa 1 26.-27.10.2021

26.10. klo 08:30 - 27.10. klo 15:30

Kaksipäiväisessä Palkanlaskennan ajokortti® osa 1-koulutuksessa saat tietoa mm. palkan maksuun liittyvistä määräyksistä, työajasta ja siihen liittyvistä korvauksista sekä työnantajasuoritusten maksamisesta ja ilmoittamisesta.

Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä käsitys palkanlaskennan keskeisistä käsitteistä. Asioita käydään läpi useiden esimerkkien ja harjoitusten avulla.

Asiantuntijat:
Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari
Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari
Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja Tomi Peltomäki, Verohallinto
Johtava asiantuntija Sari Wulff, Verohallinto, tulorekisteriyksikkö

Voit osallistua koulutukseen myös osana Palkanlaskentaosaajan valmennuskokonaisuutta, jonka ensimmäinen osa tämä koulutus on.

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus