Striimi: Palkka ja työkorvaus verotuksessa 6.5.2021

Koulutuksessa saat tiiviin tietopaketin siitä, miten palkan ja työkorvauksen välinen ero tehdään Verohallinnon ohjeen mukaisesti.

Koulutuksen jälkeen tiedät mm. mitä työstä maksettu korvaus on verotuksessa, milloin siitä on toimitettava ennakonpidätys, maksettava työnantajan sosiaaliturvamaksu ja annettava vuosi-ilmoitus. Koulutuksen jälkeen tunnet myös ohjeen sisällön.

Palkka ja työkorvaus verotuksessa -koulutuksen ohjelmassa mm:

• suoritusten tunnistaminen
  • merkitys verotuksessa ja työnantajamenettelyssä
  • Verohallinnon ohje: työ- ja toimeksiantosuhteiden tunnusmerkit, työsuhteen ulkopuoliset henkilökohtaiset palkkiot, erityistilanteet, ohjeen päivitetyt kohdat
  • uusin oikeuskäytäntö
  • työnantajan sosiaaliturvamaksun määräytyminen palkasta

Asiantuntija:
Oikaisulautakunnan johtava puheenjohtaja Tomi Peltomäki, Verohallinto

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus