Striimi: Remburssit kansainvälisessä kaupassa 5.5.2021

Remburssi on ulkomaankaupan maksutapa, joka oikein käytettynä turvaa sekä ostajan että myyjän etuja. Tule kuulemaan, miten rembursseja kannattaa hyödyntää käytännössä!

Koulutuksessa perehdyt:

• Remburssitekstien sisältöön ja remburssiin yleisimmin vaadittuihin asiakirjoihin
  • Remburssisääntöjen tärkeimpiin kohtiin
  • Kansainväliseen pankkikäytäntöön.

Koulutus sopii tuojille ja viejille, jotka ovat aloittelemassa remburssikauppaa tai kaipaavat syvällisempää ymmärrystä remburssista maksutapana. Tilaisuus soveltuu erinomaisesti myös yrityksissä myynnin ja rahoituksen parissa työskenteleville.

Tilaisuuden kouluttajana toimii pitkään remburssien parissa työskennellyt rahoituspäällikkö Leila Heikkinen OP:n Trade Finance yksiköstä.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus