Striimi: Sairauspoissaolot – ohjeita ja ratkaisuja ongelmatilanteisiin 27.4.2021

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa saat tietoa niistä sairauspoissaoloihin liittyvistä asioista, jotka jokaisen työnantajan ja työnantajan edustajan on hyvä tuntea. Koulutukseen on kerätty sairauspoissaoloihin liittyviä ajankohtaisia ja keskeisiä asioita.

Koulutuksessa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

• Sairausajan palkanmaksu – miten menetellään sairauden uusiutumistilanteissa?
  • Miten työnantajan tulisi ohjeistaa ilmoittamiskäytäntö?
  • Mitkä ovat työntekijän velvollisuudet sairauspoissaolosta ilmoittamisien suhteen?
  • Millä edellytyksillä työntekijällä voidaan teettää työtä sairausloman aikana?
  • Miten toimitaan, jos epäillään työntekijän toimivan epärehellisesti?

Asiantuntija:
Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Aiheesta saatavilla myös KoulutusOnlinen verkkokurssit

(Striimi)