Striimi: Skenaariotyö – kun tulevaisuus kohtaa strategian: johdanto skenaariotyöhön 17.3.2021

Skenaariot ovat kokonaisvaltaisia kuvauksia mahdollisista ja vaihtoehtoisista tulevaisuuden toimintaympäristöistä. Skenaariot luovat linkin toimintaympäristön tulevaisuuden ja organisaation strategian välille. Koulutuksen tarkoituksena on tuottaa johdanto skenaariotyöhön ja lisätä osallistujan ymmärrystä skenaariotyön lähtökohdista ja käytännöistä.

Koulutus tarjoaa osallistujille ymmärrystä siitä,

• kuinka käsitellä tulevaisuuteen liittyvää epävarmuutta,
  • mitä skenaariot ovat ja mitä skenaariot eivät ole,
  • mitkä ovat skenaariotyön hyödyt ja käyttökohteet,
  • mitkä ovat skenaarioiden rakentamisen perusperiaatteet.

Asiantuntijoina Founding Partner Arto Kaunonen ja Senior Consultant Iina Lappalainen, Capful Oy

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus