Striimi: Suuri Palkkapäivä 16.9.2021

Päivitä tietosi tuoreista palkanlaskentaan liittyvistä muutoksista suositussa koulutuksessa. Päivän aikana käydään läpi hiljattain voimaan tullutta, voimaan tulevaa ja ajankohtaista työlainsäädäntöä sekä verotuksen tuoreita kuulumisia.

Koulutus on hyödyllinen palkanlaskijoille, henkilöstöhallinnosta ja työsuhdeasioista vastaaville, hallintopäälliköille sekä taloushallinnossa työskenteleville, jotka vastaavat palkanlaskennasta tai työsuhteisiin liittyvistä asioista.

Asiantuntijoina mm.:
Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari
Johtava asiantuntija Sari Wulff, Verohallinto, tulorekisteriyksikkö

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

16.9.
Tapahtumaluokat: