Striimi: Tehokoulutus: Ajankohtaista Brexitistä 9.4.2021

Tervetuloa kuulemaan ajankohtainen tieto EU:n ja Ison-Britannian kauppa- ja yhteistyösopimuksesta ja käytännön toimista.

Jos yrityksesi käy vienti- tai tuontikauppaa Iso-Britannian kanssa tai toimittajasi käyttää isobritannialaisia yhteistyökumppaneita, kannattaa osallistua tähän tilaisuuteen.

Tilaisuuden asiantuntijat:

Tulliasioiden päällikkö, tullausasiantuntija Ville Raevuori, DB Schenker Oy
Asiantuntija, ulkomaankaupan määräykset Jukka Säikkälä, Helsingin seudun kauppakamari
Johtaja, Marko Silen, Helsingin seudun kauppakamari

9.4.