Striimi: Tehokoulutus: Perhevapaat ja perhevapaauudistus 7.5.2021

Tässä käytännönläheisessä tehokoulutuksessa saat tiiviin katsauksen siitä, mitä jokaisen työnantajan täytyy tietää perhevapaista.

Kuulet muun muassa

• mihin työnantajalla ja työntekijällä on oikeus, mitkä ovat osapuolten velvollisuudet?
  • millaiset kysymykset työnantajia perhevapaissa usein askarruttavat?
  • millaisia muutoksia suunniteltu perhevapaauudistus tuo tullessaan?

Asiantuntija:
Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus