Striimi: Tehokoulutus: Takaisin töihin – lomautuksen päättäminen ja irtisanottujen takaisinottaminen 22.4.2021

Tässä tehokoulutuksessa saat tietoa siitä, mitä sääntelyä ja sopimismahdollisuuksia liittyy siihen, kun koronarajoitukset hellittävät ja työn määrä taas lisääntyy.

Kuulet muun muassa

• miten lomautus päätetään tai muutetaan osa-aikaiseksi
  • miten lomautusaikana on kertynyt lomaa ja voidaanko ne antaa pidettäväksi lomautuksen aikana.

Jos työntekijöitä on irtisanottu taloudellis-tuotannollisin syin, on työnantajalla takaisinottovelvoite. Takaisinottoaika on eri mittainen riippuen siitä, milloin irtisanominen on tehty ja kuinka pitkästä työsuhteesta on irtisanottu. Koulutuksessa kuulet

• miten takaisinottoaika määräytyy ja mitä toimia se käytännössä työnantajalta edellyttää
  • mitä työtä on tarjottava ja missä järjestyksessä.

Asiantuntija:
Lakimies Kirsi Parnila, Helsingin seudun kauppakamari

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus