Striimi: Tehokoulutus: Työnjohto-oikeus etätyössä 12.10.2021

Työnjohto-oikeuden käyttämisen merkitys korostuu, kun työtä tehdään etupäässä tai kokonaan etätyönä. Työnantaja ei pysty koko ajan tarkkailemaan työn sujumista ja työntekijällä voi olla haasteita työnteossa. Myös työajan seuranta ja työntekijän poissaolot voivat aiheuttaa työnantajalle päänvaivaa.

Tässä tehokoulutuksessa käydään läpi muutamia keskeisiä etätyöhön liittyviä kysymyksiä työnjohto-oikeuden käyttämisen näkökulmasta.

Asiantuntija:
Lakimies Reetta Riihimäki, Helsingin seudun kauppakamari