Striimi: Tehokoulutus: Työntekijöiden kilpailukieltosopimukset ja tulevat lakimuutokset 5.5.2021

Kilpailukieltosopimuksia koskevaan lainsäädäntöön on tulossa työnantajan korvausvelvollisuutta koskevia muutoksia. Lakiuudistus tulee voimaan 1.1.2022.

Tehokoulutuksessa kuulet,

• milloin kilpailukieltosopimuksen voi tehdä ja millaisin ehdoin
  • millaisia muutoksia lakiin on ehdotettu
  • mitä on muutoksen taustalla.

Asiantuntija:
Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus