Striimi: Tehokoulutus: Varaudu whistleblowing-direktiivin vaatimuksiin 26.4.2021

Joulukuusta 2021 alkaen EU:n whistleblowing-direktiivi tuo uusia vaatimuksia yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Organisaatioiden on otettava käyttöön epäiltyjen väärinkäytösten ilmoitus- eli whistleblowing-kanava. Lisäksi direktiivi edellyttää selkeitä toimintatapoja, joilla suojellaan väärinkäytöksistä ilmoittavia työntekijöitä.

Tehokoulutuksessa perehdyt direktiivin sisältöön ja whistleblowing-ilmoitusten käsittelyprosessin vaiheisiin. Saat myös vinkkejä whistleblowing-kanavan perustamiseen tai hankintaan liittyen.

Tilaisuuden kouluttajina toimivat johtava asiantuntija Ville Kajala Keskuskauppakamarista ja Managing Director Miikka Karimo EXSE Oy:stä.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus