Striimi: Tiedolla johtamisen webinaari 11.3.2021

Tervetuloa kuuntelemaan, miten tiedolla johtaminen toimii työvälineenä kasvuun ja kannattavuuteen.

Tiedolla johtaminen on yksi 2020-luvun kuumimmista trendeistä. Tiedolla johtaminen ei kuitenkaan ole toiminnan itseisarvo vaan työväline, jota pitää osata käyttää oikein. Hyvän johtajan tulee tunnistaa, mikä tiedolla johtamisessa on tärkeää ja mikä turhaa. Tässä webinaarissa kuulet, miten tiedolla johtaminen toimii työvälineenä kasvuun ja kannattavuuteen.

Edellinen tiedolla johtamisen webinaari sai erinomaiset palautteet – liity mukaan, niin ymmärrät miksi! Webinaarin hinta hyvitetään Tiedolla johtamisen ajokortin osallistumismaksussa.

Asiantuntijoina toimivat Ratkaisutoimisto Seedin Senior Advisor TKT Juhani Strömberg ja tj, DI,BBA Marko Parkkinen.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus