Striimi: Tulorekisteri – ilmoittaminen, korjaus ja kompastuskivet 8.4.2021

Tulorekisteriin annettavien ilmoitusten myöhästymisestä määrättävä myöhästymismaksu on otettu käyttöön vuoden 2021 alusta palkkatietojen osalta. Tämä heijastuu myös tietojen korjaamiseen.

Koulutuksessa käsitellään taannehtivien korjausten vaikutusta ilmoittamismenettelyyn, tiedon käyttäjien prosesseihin sekä suorituksen maksajan ja tulonsaajan asemaan. Koulutuksessa käydään läpi myös käytännön kokemuksia ilmoittamismenettelystä sekä tulorekisteri-ilmoittamisen periaatteita ja kompastuskiviä. Kuulet muun muassa, kuka saa tietoja tulorekisteristä ja miten korjaaminen vaikuttaa tiedon käyttäjien menettelyihin

Ohjelmassa mm.:

• kuka tietoja saa tulorekisteristä
  • vakuuttamistietojen ilmoittaminen
  • kansainvälisten tietojen ilmoittaminen
  • Ilmoittamisen yleisimmät virheet
  • taannehtivat korjaukset luontoisetuihin.

Asioita käydään läpi käytännönläheisesti ja esimerkkien avulla. Voit lähettää etukäteen kysymyksiä tai kysyä paikan päällä mieltä askarruttavista asioista.

Asiantuntija:
Toiminnallinen vastaava Sari Wulff, Verohallinto

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
 Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus