Striimi: Työhyvinvoinnin johtaminen – kaikki hyötyvät! 31.8.2021

Työhyvinvointi ja sen johtaminen on keskiössä tämän päivän johtamisessa. Maailman nopeat muutokset haastavat jokaista sopeutumaan uusiin toimintatapoihin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Se, mikä eilen oli vielä ihan itsestään selvää, ei ole sitä enää välttämättä tänään. Yleinen turvallisuuden tunne on monin paikoin näin koronakaaoksen keskellä rikki ja se tuo uusia haasteita myös johtamiseen.

Parhaimmillaan johtaminen ja työyhteisön toimivuus tukee, innostaa ja kannustaa työntekijöitä. Ilmapiiri on avoin, se innostaa ideoiden jakamiseen ja kokeilemiseen ja varmistaa, että jokainen tuntee olonsa turvalliseksi. Ilman turvan tunnetta, varautuneisuus, vuorovakutussuhteiden jännitteet ja erilaiset selviytymiskeinot vievät energiaa tavoitteiden saavuttamisesta ja syövät työyhteisön täyttä potentiaalia.

Asiantuntija:
Esimies- ja työyhteisövalmentaja, mentor, coach Maritta Joki, Mentoritas Oy