Striimi: Työhyvinvointikortti® 29.9.2021

Haluatko työyhteisösi voivan entistä paremmin, toimivan sujuvasti sekä löytävän työn ilon ja imun?

Työhyvinvointikortti-koulutus innostaa ja ohjaa johtoa ja henkilöstöä kehittämään työpaikkaansa yhteisvoimin. Päivän mittainen koulutus antaa selkeän suunnan ja välineitä jatkuvaan kehittämiseen työpaikalla. Se auttaa muodostamaan yhteisen käsityksen työhyvinvoinnista, jäsentää rooleja ja vastuita sekä edistää yhteistyötä.

Koulutuksessa löydetään vastauksia kysymyksiin:

• Mistä työhyvinvointi rakentuu?
  • Mitä voimavaroja ja kehittämistarpeita työpaikalla on?
  • Miten johtamisella ja työyhteisön keinoin parannetaan työhyvinvointia?
  • Miten hallitaan kuormitusta sekä tuetaan terveyttä ja työkykyä?
  • Miten hyvä työyhteisö toimii?

Koulutus on tarkoitettu johdolle ja koko henkilöstölle. Työyhteisö hyötyy eniten, kun mahdollisimman moni osallistuu koulutukseen ja ottaa työhyvinvoinnin asiakseen.

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena, kysy lisää: myynti@helsinki.chamber.fi

Huomaathan, että striimien lisäosallistujaetu ei koske tätä koulutusta. Koulutusta ei voi sisällyttää Striimit 12kk-kausikorttiin.