Striimi: Työsuhteen ehdot ja niiden muuttaminen 17.5.2021

Työnantajan voi olla vaikea hahmottaa, mistä lähteistä työsuhteen ehdot tulevat ja mikä on näiden välinen etusija. Muutoksiin on mahdollista myös ennakolta varautua työsopimusten loppuun mietityin ehtokirjauksin. Nyt etenkin poikkeusolojen vallitessa työnantajalle voi tulla tarve muuttaa työsuhteen ehtoja nopeastikin.

Tämän käytännönläheisen koulutuksen jälkeen tiedät

• miten valitset oikean menettelytavan ehtomuutoksen aikaansaamiseksi eli milloin ehtomuutokset ovat mahdollisia puhtaasti
    työnantajan yksipuolisella määräyksellä
  • milloin on syytä turvautua ehtomuutoksista sopimiseen työntekijän kanssa tai irtisanomismenettelyyn ehtomuutoksen
    aikaansaamiseksi.

Asiantuntija:
Lakimies Alexa Kavasto, AK Law Oy

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan
. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus