Striimi: Työsuhteen ongelmatilanteisiin puuttuminen käytännössä 4.5.2021

Taitavalla esimiestyöllä voidaan ennaltaehkäistä työpaikan ongelmatilanteiden syntymistä. Pelkällä juridiikan tuntemisella ei esimiestyössä pärjää, mutta työn kannalta olennaisen juridiikan tunteminen antaa esimiehelle välineitä ja varmuutta puuttua haastaviin tilanteisiin.

Tässä koulutuksessa lähestytään työsuhteen ongelmatilanteita johtamisen ja työlainsäädännön näkökulmasta. Käytännönläheisten vinkkien lisäksi saat useita esimiestyössä hyödynnettäviä malliasiakirjoja käyttöösi.

Ohjelmassa mm.:

• esimiehen tehtävä yrityksen strategian toteuttajana
  • esimiehen oikeudet ja velvollisuudet
  • haastaviin tilanteisiin puuttuminen käytännössä
  • yleisiä haastavia esimiestilanteita
  • työsuhteen päättäminen

Asiantuntijana:
Lakimies Alexa Kavasto, AK Law Oy

Mikäli striimiin osallistuu useampi henkilö samasta organisaatiosta, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun: asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus