Striimi: Ulkomaalainen työntekijä -ajokortti 22.-23.3.2021

22.3. klo 09:00 - 23.3. klo 15:00

Työmarkkinoiden globalisoituminen ja työperäinen maahanmuutto Suomeen ja Suomesta muihin maihin haastaa työnantajat tarkastelemaan prosesseja, jotka liittyvät työntekijän palkkaukseen, verotukseen ja sosiaaliturvaan.

Kaksipäiväisessä koulutuksessa perehdytään työntekijän ja työnantajan velvollisuuksiin verotuksen näkökulmasta sekä EU:n sosiaaliturva-asetuksiin ja kahdenvälisiin sosiaaliturvasopimuksiin. Asioita käsitellään sekä Suomeen saapuvien että Suomesta lähetettävien henkilöiden näkökulmasta.

Asiantuntijat:

Lakimies Joanna Ahokanto, Helsingin seudun kauppakamari
Toiminnallinen vastaava Sari Wulff, Verohallinto, tulorekisteriyksikkö
Erityisasiantuntija, ulkomaantyön vakuuttaminen Marjaana Lundqvist, Eläketurvakeskus

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus