Striimi: Uuden ajan esimies 23.4.2021

Käytännönläheisessä valmennuspäivässä käsitellään kattavasti esimiestyön ja johtamisen merkittäviä osa-alueita tavoitteena tuloksellinen uuden ajan toimintaympäristöä vastaava esimiestyö. Valmennuksessa tunnistetaan ja käsitellään tekijöitä, joita hyödyntämällä esimies ylläpitää ja rakentaa työyhteisöä, jossa voidaan hyvin ja saavutetaan työlle asetetut tavoitteet sekä kehitytään.

Valmennus on suunnattu esimiehille, jotka haluavat pitää huolta kehittymisestään ja toimia tuloksellisen ja hyvinvoivan työyhteisön esimiehenä!

Asiantuntija:
Ratkaisukeskeinen valmentaja, YTM Henrietta Aarnikoivu, ProTulos Oy