Striimi: Vientikaupan keskeiset asiakirjamääräykset 16.6.2021

Koulutuksessa käydään läpi koko vientiprosessi tarjouspyynnöstä tavaratoimituksiin ja perehdytään viennin eri vaiheissa tarvittaviin asiakirjoihin sekä niiden täyttämiseen. Lisäksi tutustutaan myös kauppakamarien myöntämiin asiakirjoihin. Tilaisuudessa perehdytään mm.

• vienti- ja tuontirajoituksiin
  • EU:n solmimiin vapaakauppasopimuksiin
  • alkuperäsääntöjen perusperiaatteisiin ja etuuskohteluasiakirjoihin
  • kauppakamarien myöntämiin asiakirjoihin
  • viennin erityisasiakirjoihin
  • tavaran ennakkotarkastukseen ja sertifiointiin
  • asiakirjojen vahvistamiseen ja laillistamiseen
  • kuljetuksissa huomioitaviin seikkoihin
  • Access2Markets -tietokantaan
  • Brexitin tuomat muutokset asiakirjamääräyksiin Isoon-Britanniaan vietäessä
  • KauppakamariTiedon Ulkomaankauppa & Maatiedon hyödyntämiseen.

Koulutus on suunnattu kaikille vientikaupan parissa työskenteleville henkilöille, niin alalle juuri tulleille kuin kokeneemmallekin henkilöstölle, jotka haluavat päivittää tietojaan vientikaupan uusimmista määräyksistä.

Tilaisuuden kouluttajana toimii vientiasiantuntija Jukka Säikkälä Helsingin seudun kauppakamarilta.

(Striimi)

Kauppakamarin Koulutus