Striimi: Yhteistoimintalaki uudistuu 28.4.2021

Hallituksen esitysluonnos uudeksi yhteistoimintalaiksi on annettu. Tehokoulutuksessa lakimies Kati Mattinen Helsingin seudun kauppakamarista käy läpi uuteen yhteistoimintalakiin ehdotettuja asioita.

Uudessa yhteistoimintalaissa on kolme kokonaisuutta:

• jatkuva vuoropuhelu työnantajan ja henkilöstön välillä
  • muutosneuvottelut
  • henkilöstön edustus työnantajan hallinnossa.

Uudesta yhteistoimintalaista on annettu hallituksen esitysluonnos, joka on lausuntokierroksella ennen varsinaisen hallituksen esityksen antamista.

Kun ilmoitat useamman kuin yhden osallistujan striimiin, ensimmäinen osallistuja maksaa koko hinnan ja kaikki seuraavat osallistujat -50%. Jokainen osallistuja saa linkin striimin katsomiseen ja voi osallistua koulutukseen mistä haluaa. Ryhmän voit ilmoittaa: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi tai soita 09 2286 0360

Aiheesta saatavilla myös KoulutusOnlinen verkkokurssit.

Kauppakamarin Koulutus

(Striimi)