Suuntana itä – mitä Venäjän markkinoista kiinnostuneen yrityksen kannattaa ottaa huomioon?

Tervetuloa Eversheds Asianajotoimisto Oy:n ja Turun kauppakamarin järjestämään jäsenaamukahvitilaisuuteen tiistaina 11.6. klo 8:30-10:00.

Aamukahvitilaisuuden asiantuntijana toimii asianajaja, osakas Anu Mattila, jolla on yli 25 vuoden kokemus Venäjälle ja muihin IVY-maihin suuntautuvasta liiketoiminnasta ja sen oikeudellisesta ympäristöstä. Anu kertoo, mitä Venäjän markkinoille tähtäävän tai siellä toimivan yrityksen tulee huomioida liiketoiminnan turvaamiseksi. Kuulemme muun muassa riskien hallinnasta jo liiketoiminnan suunnitteluvaiheessa ja miten valmistautua sopimusneuvotteluihin sekä lyhyen oppimäärän pakotteista, jotka ovat nykyään osa monen yrityksen arkipäivää.

Asiantuntijapuheenvuoron lisäksi osallistujat voivat halutessaan varata tilaisuuden päätteeksi lyhyen ( à 15 min) kahdenkeskisen tapaamisen asiantuntijan kanssa. Tapaaminen on maksuton.

Tilaisuuden isäntänä toimii Eversheds Asianajotoimisto Oy, joka on liikejuridiikkaan ja kansainvälisiin lakiasioihin erikoistunut asianajotoimisto ja toimii Turun lisäksi Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä ja Tampereella. Evershedsin Venäjän tytäryhtiöllä on toimistot Pietarissa ja Moskovassa, joissa työskentelee yli 30 juristia. Venäjän toimistot palvelevat sekä suomalaisia että kansainvälisiä asiakkaita.

11.6.
Tapahtumaluokka: