Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

Talent Boost Breakfast: Menestyvä monikulttuurinen yritys

3.3. klo 08:30 - 10:30

Syksyllä 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty Talent Boost Breakfast keräsi yhteen yli 60 kansainvälisten osaajien houkuttelusta ja rekrytoinnista kiinnostunutta yritysten edustajaa ja asiantuntijaa. Vuoden 2020 ensimmäinen Talent Boost Breakfast keskittyy yhteen menestyvän yrityksen aineksista, monikulttuurisuuteen. 

Yritykset kilpailevat ammattitaitoisesta työvoimasta ja osaajien löytäminen voi olla haastavaa. Yksi vastaus tähän on rekrytoida kansainvälisiä osaajia paikallisesti tai ulkomailta.

Tilaisuus on lisäksi oiva areena jakaa tietoa ja kokemuksia liittyen Turun ja Lounais-Suomen osaajapulan ratkomiseen. Tilaisuuden tarkka ohjelma julkaistaan pian. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuuden kieli on englanti. Katso lisätiedot tapahtumasta englanninkieliselta tapahtumasivulta.

Vuoden 2020 ensimmäinen Talent Boost -aamiainen keskittyy yrityksen henkilökunnan monimuotoisuuteen ja siihen, miten kansainvälisyys lisää yrityksen menestystä. Tässä tapahtumassa kuulet paikallisten yritysten menestystarinoita ja siitä, kuinka kulttuurinen monimuotoisuus on vaikuttanut positiivisesti liiketoimintamahdollisuuksiin.

Turun seudulla on useita organisaatioita, jotka tarjoavat maksuttomia neuvontapalveluja kansainvälisten kykyjen rekrytoinnissa ja voit tavata heidät tapahtumassa. Tapahtuma on osa Työ- ja elinkeinoministeriön monimuotoisuuden lisäämistä koskevaa kampanjaa ja sen kieli on englanti.

Tiedot

Päivämäärä:
3.3.
Aika:
08:30 - 10:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vierailukeskus Joki
Lemminkäisenkatu 12
TURKU,
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2020. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy