Talous ja Vero -laivaseminaari

23.10. klo 12:30 - 25.10. klo 10:30

Täsmäisku talous- ja veroasioiden ytimeen!

Suomen parhaiden asiantuntijoiden tuottama, korkeatasoinen Talous ja Vero -laivaseminaari nostaa taas ankkurinsa Olympiaterminaalista suunnaten kohti Tukholmaa.

Taloushallinnon ammattilaiselta vaaditaan monipuolista kokonaisnäkemystä yritystaloudesta ja liiketoiminnasta. Helsingin seudun kauppakamarin arvostetussa Talous ja Vero -laivaseminaarissa perehdyt verotuksen ja tilinpäätöksen tuleviin muutoksiin ja muutosten vaikutuksiin.

Hae nyt täydellinen katsaus talous- ja veroasioista.

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä: Turun kauppakamari ja Helsingin seudun kauppakamari