Taloushallinnon eloseminaari Tallinnassa

28.8. klo 09:30 - 29.8. klo 19:30

Taloushallinnon syyskauden avausseminaarissa käsitellään kirjanpidon ja verotuksen ajankohtaisia muutoksia ja uusia käytäntöjä.

Suosittu Eloseminaari keskittyy taloushallinnon ammattilaisten tietojen ja taitojen ylläpitoon. Eturivin asiantuntijat johdattavat aiheisiin tehokkaasti ja havainnollisesti käytännön esimerkkien avulla ja esityksiä täydentävät kollegoiden esiin tuomat kysymykset ja kommentit. Seminaarin jälkeen hallitset entistä paremmin vaativaa työkenttääsi.

Eloseminaari on hyödyllinen kaikille taloushallinnon ammattilaisille ja kaikille kirjanpidosta, tilinpäätöksestä, yritys- ja pääomaverotuksesta sekä arvonlisäverotuksesta kiinnostuneille ja tietoa tarvitseville.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista taloushallinnon kysymyksistä sekä nauttimaan rennosta tunnelmasta asiantuntijakollegoiden seurassa!

Yhteistyössä: Turun kauppakamari ja Helsingin seudun kauppakamari

Järjestäjät