Taloushallinnossa huomioitavat alv- ja tuloverosäännökset 21.10.2021 TURKU

Tiedätkö, miten pystyt ottamaan huomioon verotuksen näkökohdat kuitenkaan unohtamatta sitä, että kirjanpidon tekemistä säätää enimmäkseen kirjanpitolaki?

Taloushallinnossa huomioitavat alv- ja tuloverosäännökset -koulutuksessa käydään läpi yleisimmät kirjanpidossa esiin tulevat verotuksen aiheuttamat ongelmakohdat. Kirjanpidon ja verotuksen säännökset poikkeavat osittain toisistaan ja kirjanpitoa tehtäessä tulee aina ottaa kantaa tuloverotuksen ja arvonlisäverotuksen kysymyksiin.

Ohjelmassa

• Tuloverotuksen vaikutukset kirjanpidossa
  • Edustusmenot ja henkilöstökulut verotuksessa
  • Arvonlisäverotuksen vaikutukset kirjanpidossa

Asiantuntijana koulutuksessa toimii Helsingin seudun kauppakamarin
veroasiantuntija Jukka Koivumäki.

Tervetuloa koulutukseen!

HUOM! Koulutus pidetään Scandic Juliassa, Eerikinkatu 4.

Kauppakamarin Koulutus

Scandic Julia