Tilaisuuden ohjelma

klo 8:30 Aamiaista tarjolla

klo 9:00-10:00 Taloushallinto tänään – pienetkin rutiinit kannattaa automatisoida ja tiedolla voi aidosti johtaa: Case-esimerkkejä käytännön toteutuksista
Jonathan Teir ja Vesa Havukainen, Greenstep

klo 10:00 Kysymykset ja vapaata aikaa keskusteluun

klo 10.30 Tilaisuus päättyy

Jonathan vastaa sekä data-analytiikkapalveluista että automaatiokehityksestä Greenstepillä. Hän antaa asiakkailleen tarvittavaa tietoa vaikeidenkin päätösten tekemiseen, erityisesti raportoinnin ja analytiikan osalta. Hän uskoo vahvasti siihen, että avaimet taloudelliseen selkeyteen löytyvät prosessien sujuvuudesta ja data-analytiikasta.

Vesalla on yli 10 vuoden kokemus kasvuyritysten taloushallinnon johto- ja kehitystehtävistä. Liiketoimintavastuussa hän on ollut mm. tilitoimistopalveluiden johtamisesta. Ulkoisen ja sisäisen laskennan prosessien ja rutiinien lisäksi tutuksi ovat tulleet mm. yritysostot, strategiatyö, liiketoiminnan uudelleen organisoinnit sekä projekti- ja muutosjohtaminen. Viimeisimpänä Vesa on toiminut Ovenia Groupin ja sitä ennen Arennan talousjohtajana

16.10.
Tapahtumaluokka: