TEEMA 2017: Työ, koti ja asuinympäristö

Maailma muuttuu kiihtyvällä tahdilla. Millaiseksi muuttuu tai on jo muuttunut työntekeminen? Miten digiaika muuttaa kotia ja miten kaupunkiympäristömme tekniikan avulla kehittyy? Tervetuloa Turun kauppakamarin ICT-valiokunnan vuosittaiseen tilaisuuteen kuuntelemaan, miten teemme töitä, asumme ja millaisessa kaupunkiympäristössä elämme tulevaisuudessa. Tilaisuudessa myönnetään myös vuoden ICT-teko palkinto.

Puhujina:

ASUINYMPÄRISTÖ: Teleste Oyj:n Director, New Applications, Research and Development Ilkka Ritakallio, aiheena “Turku Smart city”
KOTI: Auratum Asunnot Oy:n markkinointijohtaja Tuula von Zweygbergk, aiheena ”Laatu asuu yksityiskohdissa – uusi tekniikka asukkaan silmin”
TYÖ: Elisa Oyn:n Executive Vice President, New Business Development Pasi Mäenpää aiheena “Työn teko digiajalla”

Ohjelma:

8:30-9:00 aamukahvia tarjolla
9:00 tilaisuus alkaa
Vuoden ICT-teko palkinnon jako
11:00 seminaari päättyy

Mahdollisuus tutustua ICT-showroom opiskelijaprojekteihin ICT-talon käytävillä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä >>

Puhujat:

Tuula von Zweygbergk toimii markkinointijohtajana Auratum Asunnoissa. Yritys luo mahdollisuuksia korkealaatuiseen asumiseen rakennuttamalla uusia ja uudistamalla vanhoja arvokiinteistöjä nykyaikaan Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Tuula von Zweygbergk on ollut kehittämässä palvelutuotteiden asiakaslupausta ja palvelukonsepteja, mm Mehiläinen-konsernin yrityskuvajohtajana ja johtoryhmän jäsesenä. Auratum Asuntojen markkinointijohtajana hän on mukana suunnittelemassa asuntokonsepteja ja asumisen palveluja, sekä vastaa yrityksen ilmeestä. Vapaa-aikaa hän viettää liikunnan ja purjehduksen merkeissä.

Ilkka Ritakallio toimii johtajana Teleste Oyj:ssa. Hän koordinoi tuotekehityksen sisällä uusia teknologiahankkeita ja toimii yhteistyössä korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten kanssa. Hänen tehtäviinsä kuuluvat erilaiset Business Development-hankkeet sekä IPR-asiat. Ritakallio tuli Telestelle vuonna 1980 ja on siitä lähtien toiminut useissa tuotekehityksen ja liikkeenjohdon tehtävissä. Hänellä on yli 30 vuoden laaja kokemus kaapelitelevisio, videovalvonta ja laajakaistaratkaisuista. Ritakalliolla on alempi korkeakoulututkinto tietoliikenteestä.

Pasi Mäenpää on toiminut Elisa Videra Oy:n toimitusjohtajana kesäkuusta 2014 alkaen ja Elisa Oyj:n puolella tehtävänä on Executive Vice President, New Business Development. Mäenpää on myös Elisa Oyj:n johtoryhmän jäsen. Hän oli Elisan Yritysasiakkaat -yksikön johtaja 2007 – 2014. Ennen siirtymistään Elisalle Mäenpää on työskennellyt Cisco Systems Finland Oy:n toimitusjohtajana 2002 – 2006, Netigy Corporation`lla Keski-Euroopan johtajana 2000 – 2002, Fujitsulla Euroopan ja USA:n myyntijohtajana 1999 – 2000 ja Oracle Corporation`lla myynti- ja maajohtajana Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa 1990 – 1999. Pasi Mäenpää on innokas jääkiekkoilija ja valokuvaaja, joka on jatkuvasti kiinnostunut oppimaan uusia teknologioita ja hyödyntämään niitä niin työ- kuin vapaa-aikanakin.

Lisätietoja:

Tiina Vainio
tiina.vainio@kauppakamari.fi

Tarkemmat tiedot

9.3.
Tapahtumaluokka:

Turun kauppakamari
Puhelin:
Sähköposti:
kauppakamari@turku.chamber.fi

ICT-talo
Joukahaisenkatu 3-5 (auditorio Delta 1)