TEEMA 2020 – KASVU JA ARVO

“Ei puhuta digitalisaatiosta, vaan siitä, että teknologia uudistuu ja eletään siinä mukana” – Pauli Aalto-Setälä

Yritykset, jotka pysyvät kehityksessä mukana ja ottavat käyttöön uutta tekniikkaa, kasvavat, tuottavat ja menestyvät todennäköisemmin. TEEMA 2020 -tilaisuudessa keskitymme asioihin, jotka mahdollistavat liiketoiminnan kasvun ja yrityksen arvon nousemisen.

Lämpimästi tervetuloa Turun kauppakamarin ICT-valiokunnan järjestämään seminaariin torstaina 5.3. klo 8:30-11:00. Seminaari järjestetään ICT-Cityn auditorio Deltassa osoitteessa Joukahaisenkatu 3, Turku.

8:30 Kahvitarjoilu

9:00 Tilaisuuden avaus / Harri Salo, ICT-valiokunnan puheenjohtaja

Digitaalisuus yrityksen elinkaaren tukena / johtamisen asiantuntija, toimitusjohtaja Katja Lundberg, Sovunrakentajat Oy
Miten digitalisaatio vaikuttaa organisaation johtamiseen ja päätöksentekoon? Miten yritykset ovat onnistuneet kasvamaan sisäisten ketterien toimintamalliien ja prosessien avulla? Mitä tämä vaatii yrityskulttuurilta sekä henkilöstöltä?

Yrityksen arvon kasvattaminen / investointipankkiiri Sami Miettinen
Yrityksen arvo muodostuu innovatiivisuuden perusteella ja digitaalisaatio on osa sitä. Miten saat yrityksesi arvon mahdollisimman korkeaksi ja miten saat sijoittajat kiinnostumaan siitä.

Digipalvelut sote-alalla / Thomas Grandell, toimitusjohtaja, Etsimo Healthcare Oy

Miten kasvu houkuttelee pääomasijoittajia ja mikä niiden rooli yrityksessä on? Miten perinteiset toimialat muuttuvat digitalisuuden avulla ja miten käyttäjät saadaan oppimaan uusia toimintatapoja? Etsimon henkilökohtainen digitaalinen terveysassistentti yhdistää potilaat, palveluntarjoajat ja maksajat datalla johdetun terveydenhuollon ympärille. Se on kanavariippumaton keinoälyllä ja koneoppimisella toimiva alusta joten se integroituu helposti nykyisiin ratkaisuihin. Etsimo tulee muuttamaan nykyistä lääkärivetoista terveydenhuoltoa kohti automaatiolla johdettua ja aidosti kuluttajakeskeistä terveydenhuoltoa.

11.00 Tilaisuuden päätös ja vuoden ICT-teko palkinnon jako

Seminaarin jälkeen osallistujilla on mahdollisuus tutustua ICT-showroom opiskelijaprojekteihin, jotka ovat esillä ICT-talon aulassa. Opiskelijat työskentelevät yritystoimeksiantojen parissa vuoden ja esittelevät nyt lopputulokset. Projektien taso on kasvanut vuosi vuodelta ja monialaiset tiimit keksivät yrityksille innovatiivisia ratkaisuja.

Tapahtuman on osa TechTurku week -kokonaisuutta, joka kerää alueemme IT ja teknologiatahot yhteen ja tarjoaa laajan kattauksen tapahtumia.

TWIITTAA: #teema2020 #techturkuweek & @kauppakamaritku

Puhujien esittelyt:

Katja Lundberg

Katja Lundberg (OTK, SBC, SSGB) on johtamisen asiantuntija, työyhteisövalmentaja ja konsultti sekä Sovunrakentajat Oy:n toimitusjohtaja ja yrityksen toinen perustajista. Hän on työn murroksen ja digitaalisen disruption aiheuttamiin lieveilmiöihin erikoistunut systeeminen organisaatiokehittäjä. Katjalla on yli 15 vuoden kokemus sekä isojen että pienten muutosten läpiviemisestä hyvin erilaisissa työrooleissa. Hän on työskennellyt esimies- ja johtotehtävissä, valtakunnallisten prosessien kehittämistehtävissä, projektipäällikkönä, riskienhallintayksikön varajohtajana sekä pääanalyytikkona ja HR-päällikkönä strategisen työhyvinvointijohtamisen kehittämishankkeen hankepäällikkönä.

Sami Miettinen

Sami Miettinen on yksi Suomen kokeneimmista aktiivisista suomalaisista investointipankkiireista. Hänen työpaikkojaan ovat olleet muun muassa Nordic Trustee, Sisu Partners, RBS, SEB, Credit Suisse, Pöyry Capital sekä Merita. Miettinen on neuvotteluasiantuntija sekä Translink Corporate Finance:in partneri. Hän on myös kirjoittanut Juhana Torkin kanssa kirjat Neuvotteluvalta sekä Uusi neuvotteluvalta ja pitää neuvotteluaiheista blogia suomeksi ja englanniksi.

Thomas Grandell

Thomas Grandell on kauppatieteen maisteri ja sarjayrittäjä joka on toistakymmentä vuotta auttanut suomalaisia yrityksiä digitalisaatiossa. Thomas on erityisen kiinnostunut henkilöstön hyvinvoinnista ja motivaatiosta sekä datan tuomista mahdollisuuksista luoda uusia tapoja toimia ja uutta liiketoimintaa.

5.3.
Tapahtumaluokka: