TEEMA 2021

Lämpimästi tervetuloa Turun kauppakamarin ICT-valiokunnan järjestämään vuotuiseen TEEMA-seminaariin torstaina 11.3. klo 9:00-11:00.

TEEMA 2021 -seminaari keskittyy tänä vuonna ”uuden normaalin” mukanaan tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Millä keinoin varmistetaan yrityksen tietoturva ja taklataan uhat etätyömaailmassa? Miten korona-aika on muuttanut organisaation johtamista.

Tilaisuudessa kuulemme muun muassa Viria Oyj:n toimitusjohtaja Samu Konttisen ajatuksia tämän hetken ajankohtaisimmista turvallisuushaasteista ja LähiTapiolan tietoturvajohtaja Leo Niemelä kertoo kokemuksiaan valkohattuhakkereista. Kuulemme myös, miten yrityksen hallituksen jäsenen vastuu tietoturvasta näyttäytyy.

Tilaisuuden ohjelma:

klo 9:00 Tilaisuuden avaus
Petri Syväjärvi, ICT-valiokunnan puheenjohtaja

Turku Tech Week tänä vuonna
Marika Säisä, lehtori, Turun ammattikorkeakoulu, Tekniikka ja liiketoiminta

Yritysten turvallisuushaasteet muuttuvat ja monipuolistuvat
Samu Konttinen, toimitusjohtaja, Viria Oyj

Case: LähiTapiola Hack Day
Leo Niemelä, tietoturvajohtaja, LähiTapiola

Kenellä oikeasti vastuu yrityksen tietoturvasta?
Tatu Kulmala, partner ja varatuomari, Suomen Tunnistetieto Oy

ICT-tekopalkinnon jako

klo 11:00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden puhujat:

Samu Konttinen, toimitusjohtaja, Viria Oyj

Samu Konttisella on vahva kokemus it- ja kyberturvamaailmasta. Hän on tehnyt pitkän uran F-Securella, ensin myynnin ja liiketoiminnan johtotehtävissä ja vuodesta 2016 lähtien yhtiön toimitusjohtajana. Tällä hetkellä hän toimii tieto- ja turvateknologian ratkaisutoimittaja Viria Oyj:n toimitusjohtajana.

Leo Niemelä, tietoturvajohtaja, LähiTapiola

LähiTapiola-konsernin tietoturvajohtaja Leo Niemelä on muun muassa lanseerannut LähiTapiolan Hack Dayt eli tilannut valkohattuhakkerit testaamaan LähiTapiolan tietoturvaa. Hänet on myös valittu vuoden 2016 tietoturvajohtajaksi Tietoturva ry:n toimesta ja Tivi –vaikuttajaksi vuonna 2017.

Tatu Kulmala, partner ja varatuomari, Suomen Tunnistetieto Oy

Varatuomari Tatu Kulmala on yksi Suomen Tunnistetieto Oy:n perustajista ja on toiminut tätä ennen pitkään ICT-juridiikkaan erikoistuneena asianajajana. Suomen Tunnistetieto Oy tuottaa sähköiseen tunnistamiseen ja rahanpesulain velvoitteiden hoitamiseen tarkoitettua DOKS®-palvelua.

TechTurku Week 8-12.3.2021

Vuoden 2021 ohjelman tuottavat yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulu, Turun yliopisto, Åbo Akademi, Koneteknologiakeskus Turku Oy, Turun kaupunki, Turun Yrittäjät, Turun Kauppakamari, Teknologiakampus Turku ja Turku Science Park Oy. Lisäksi mukana on kansainvälisiä kiinnostavia kumppaneita ja puhujia.

Kaikki TechTurku Weekin tapahtumat ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia. Useimmat tapahtumista vaativat ennakkoilmoittautumisen.

Ohjelman ja tapahtumien koordinoinnista vastaa Turun seudun yritys- ja innovaatiopalveluja tarjoava ja koordinoiva Turku Science Park Oy. Lue lisää: techturkuweek.turkubusinessregion.com.

11.3.
Tapahtumaluokka: