The SHIFT 2017

31.5 - 1.6

Suomen ensimmäinen businessfestivaali The SHIFT järjestettiin Turun linnassa kevät-kesällä 2016. Jo ensimmäisenä vuonnaan yli 1000 kävijää kerännyt kansainvälinen kasvuyritystapahtuma
järjestetään uudelleen ensi vuonna. Luvassa on entistä enemmän Open Air -festivaalitunnelmaa sekä ohjelmaa, jossa osallistujat pääsevät itse ratkomaan liiketoimintaongelmiaan. The SHIFT 2017:ssa Startup-hypeä haastamaan ja aloittavien yritysten kanssa verkostoitumaan nousevat Scaleupit – jo toimintansa vakiinnuttaneet yritykset, joilla on halua kasvaa, mutta jotka eivät nopeasti muuttuneessa maailmassa välttämättä tiedä miten päästä uudelleen kasvupolulle. Ehkä alun innostukselle halutaan uutta boostia muilta, tai ehkä henkilökunnan osaamista on aiheellista päivittää joko kouluttamalla, rekrytoimalla, vuokraamalla, ostamalla tai verkostoitumalla.

Tämän hengen mukaisesti Startupeille suunnatun pitchauskilpailun lisäksi The SHIFTissä nähdään ensi vuonna Board Room Challenge, jossa pk-yritykset pääsevät esittelemään yrityksensä liiketoimintaongelmia kansainvälisille hallitustyöskentelyn huippuammattilaisille. The SHIFTin yhtenä tavoitteena on sytyttää Suomen pk-kentässä – yrityksissä, yrityspäättäjissä ja yritysten henkilökunnassa – oleva kasvun kipinä kunnolliseen roihuun, ja antaa eväät ja ponnahdusalusta jopa kansainväliselle kasvu-uralle.

The SHIFT on ristitty businessfestivaaliksi, koska se yhdistää ennakkoluulottomasti liiketoimintaa ja kulttuuria mahdollistaakseen aidompia, jopa yllättäviä kohtaamisia osallistujien kesken. Luvassa on ainutlaatuisia kohtaamisia – ei vain käyntikorttien vaihtamista. Edelliskerralla verkoistoiduttiin sähköauton kyydissä, pimeässä huoneessa tai pomppulinnassa. Ensi vuonna on entistä lennokkaampia yllätyksiä luvassa kansainvälisten verkostoitujien varalle.

Tärkeintä The SHIFTissä on jokainen osallistuja – oli sitten kyseessä organisaatio tai ihminen – yrityspäättäjä tai työntekijä. Jokaisen panos muutokseen on merkittävä – You are The SHIFT!

Tarkemmat tiedot

Alkaa: