Ladataan Tapahtumat

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

The SHIFT 2017

31.5. - 1.6.

Kansainvälinen SHIFT -tapahtuma kerää yhteen kasvuyritykset, sijoittajat ja vaikuttajat. Tapahtuma järjestetään Turun Linnassa 31.5-1.6.2017. SHIFT on syntynyt tarpeesta tehdä asioita toisin; entistäkin osallistavampi tapahtumaohjelma mahdollistaa yksilön ja sen myötä myös organisaation osaamisen kehittymisen tehokkaammin kuin pelkkä passiivinen kuunteleminen. Kävijät saavat mahdollisuuden sekä aidosti vaikuttaa tulevaisuuden ratkaisuihin, että oppia suoraan muilta.

SHIFT business festival tarjoaa Professional Pass -liput kaikille kauppakamarin jäsenille alennettuun hintaan 179e (norm. 299e). Käytä lipunoston yhteydessä koodia: kauppakamari

SHIFT IS NOT AN EVENT. IT IS A BEGINNING.


Muista myös 31.5. ennen SHIFTiä järjestettävä Board Breakfast, johon ovat tervetulleita kaikki SHIFT-lipun ostaneet. SHIFTin Board Breakfastissa kokeneet hallitusammattilaiset Raija-Leena Söderholm ja Terhi Johanna Vapola tuovat uusia näkökulmia ja ideoita hallitustyöskentelyyn. Aamiaisella keskustellaan myös naisten asemasta yritysten hallituksissa.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
31.5.
Loppuu:
1.6.
Tapahtumaluokka:
Ilmoittaudu:
http://www.theshift.fi

Tapahtumapaikka

Turun linna
Linnankatu 80
Turku, 20100 Suomi
+ Google Map

Turun kauppakamari on Varsinais-Suomen alueella elinkeinoelämän edunvalvojana, kouluttajana ja asiantuntijana toimiva organisaatio. Kauppakamari on linkki yritysten ja julkisten päättäjien välillä ja sen toiminta perustuu kauppakamarilakiin ja vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Turun kauppakamari on perustettu vuonna 1917 ja se on yksi Pohjoismaiden suurimmista kauppakamareista.

©Turun kauppakamari 2017. Kaikki oikeudet pidätetään. Toteutus Sofokus Oy